alba regia táncegyesület

 
arte_22.jpg

Az Alba Regia Táncegyesület 1994 óta működik Székesfehérváron. Jelenleg közhasznú civil szervezetként támogatásokból, adományokból, a hozzánk járó táncosok és egyesületi tagok tagdíjaiból tartja fenn magát és a Malom utcai Táncházat. Az egyesület a fenntartója az 1949-ben alapított Alba Regia Táncegyüttes felnőtt és Senior csoportjának. A vele szoros kapcsolatban lévő Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola 240 gyermek tánctanításáról gondoskodik és biztosítja az utánpótlás Székesfehérvár legnagyobb néptáncegyüttesének. Az egyesület legnagyobb támogatója Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata. 

 
 
 

ÚJ HÍREK 

 
 
arte_06.jpg
arte_ado.jpg

2019. május 19. – Legyen a mecénásunk!

Örülünk és köszönjük, ha adója 1%-át az Alba Regia Táncegyesület számára ajánlja fel.

1.jpg

2019. május 24. – Közgyűlést tartottunk

Az Alba Regia Táncegyesület tegnap tartotta éves közgyűlését. A háromtagú elnökség beszámolt a civil szervezet 2018-as tevékenységéről, a támogatások felhasználásáról, valamint a 2019-es év további terveiről.

 
 
 

ÚJ PROGRAMOK 

 
 
arte_15.jpg

2019. augusztus 11-15. XXIV. Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál

Az Alba Regia Táncegyesület fesztiválja a világ együttesei közül látja vendégül a legjobbakat Székesfehérváron. Az ötnapos nemzetközi kavalkádban kipróbálhatjuk más népek gyermekjátékait, táncait, ízeit, és belehallgathatunk varázslatos népzenéjükbe. Színpadon csodálhatjuk meg viseleteiket és hagyományaikat.

 
 
 

támogatók

 
 
arte_11-vágott.jpg
 

Az Alba Regia Táncegyesület (8000 Székesfehérvár, Malom u. 6., adószám: 18482083-2-07) jogállása közhasznú szervezet.
Az Alba Regia Táncegyesület elnöksége köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik a 2017. évi személyi jövedelemadójuk 1%-val az Alba Regia Táncegyesület javára rendelkeztek.

A NAV által kiutalt 421.670 forintot az Alba Regia Táncegyesület az Alba Regia Táncegyüttes fenntartására használta fel. Tájékoztatásul közöljük, hogy az Alba Regia Táncegyesület 2017. évi közhasznú beszámolója honlapunkon megtekinthető.

Megtisztelő támogatásukra a jövőben is számítunk!